Sobre mi

Periodista de professió, m’encanta descobrir històries amagades, endinsar-me en vides apassionants i transmetre les idees i tendències que mouen a les persones. Unes històries que es poden veure publicades a mitjans com el Diari ARA, on col·laboro des de fa anys i al magazín La Mira.

Una altra de les meves passions és el món del periodisme i la comunicació, temàtiques sobre les què escric periòdicament a Report.cat i Capçalera, la revista del Col·legi de Periodistes de Catalunya, entitat amb qui em sento especialment vinculada i on formo part de la Junta de Govern.

Durant més de quatre anys he estat redactora al suplement mensual de tendències Lifestyle i també he coordinat la històrica Revista de Treball Social (RTS), que pertany al Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Tot plegat, una vida professional dedicada al que més em mou: la recerca d’històries i el periodisme escrit.

Pots veure tota la meva experiència al meu compte de LinkedIn.

LLIBRES PUBLICATS

DOCÈNCIA

  • 2019: Impartició de tallers a escoles de secundària sobre les fake newsPrograma Educac.

CONFERÈNCIES REALITZADES

APARICIONS ALS MITJANS

Els comentaris estan tancats.

Scroll to top